17 dagen

Gisteren heb ik toch even mijn duiven een bad gegeven normaal wacht ik daarmee totdat mijn duiven goed zitten te broeden maar nu heb ik dat wel gedaan en waarom de duiven die waren veels te druk en daarom heb ik mijn duiven in bad laten gaan en dan zie je ook de rust over de duiven heen komen en liggen mijn duiven zei aan zei lekker ontspannen naast elkaar waar ze normaal met elkaar aan het bakkeleien zijn doen ze nu of daar niets aan de hand is en dat is ook de reden dat ik de duiven even het bad heb gegeven mijn duiven krijgen het gehele jaar door een bad op een vaste dag en het weer dat maakt mijn niets uit mijn duiven zijn daar gek op .

Ik kreeg ook nog een tip van een goede vriend om wat te doen als een doffer of duivin wil gaan buurten bij een ander dan moet je ……………. om de …………. Doen en dan is het afgelopen ik denk hij neemt mijn in de maling ik denk laat mijn niet kennen en ik doe het gewoon even prutsen maar ik moet zeggen het werkt echt .Het is alleen jammer dat hij er niet bij heeft gezegd dat ik er wel een cd van Dolly Parte bij moet op zetten wandt die doffer staat gewoon te lindance.

Zo zie je maar weer hoe je elkaar kunt helpen gewoon even praten met elkaar en dan hoor je nog eens wat vrienden bedankt voor de tip .

Nu is het zeventien dagen netjes afwachten en kijken of de jongenduiven dan geboren gaan worden altijd weer spannend maar Word zeker vervolgd

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.