21 duiven ingekorft

Gisterenavond heb ik de 21 doffers weer ingekorft voor een midfond vlucht van iets meer dan 400 km .

En dan vanochtend lekker de jongenduiven losgelaten en deze wil ik zondag even gaan weg brengen als het weer natuurlijk goed is ,de jongenduiven zijn gemiddeld wel een dik uur weg en ik zou dan ook niet weten waar deze naar toe vliegen ,maar het weg brengen dat moet je gewoon even een paar keer gaan doen ik heb net even allen jongenduiven in mijn handen gehad en gelijk gekeken en behandeld tegen de luis en toen ook gelijk de ringnummers weer opgeschreven zodat Jan Lamers  mijn duiven kan gaan invoeren en dan gelijk de chippen kan gaan toe wijzen wand het is nog een paar weken en dan gaat het beginnen.

Ik heb mijn voorgenomen om wat er ook gebuurd de jongenduiven moeten worden gespeeld daar is geen ontkomen meer aan de jongenduiven niet spelen is dus echt geen optie wat er ook gebuurd de jongenduiven gaan mee en dan maar kijken waar het schip strand en hopen natuurlijk dat het goed zal gaan .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.