2G of 3G

Het lijkt wel of ik naar een aflevering van Bassie en Adriaan zit te luisteren wat een gelul de een lukt nog gekker als de ander 2G of 3 G waar zijn die gasten mee bezig waneer komt hier nu een einde aan ik volg de debatten en wat ik zie is je je stelt de vraag maar iedereen draait om de hete brei heen en dat is de politiek waar het hier om draait slap gelul laat je vaccineren dan krijg je je vrijheid weer terug dat was de slogan van de minster dansen met Jansen dat was het geheime wapen . Hoe wil je in godsnaam er voor zorgen dat alle mensen met de zelfde kant op gaan staan met hun neusjes dan waren de problemen snel opgelost .

De duiven staan op hun laatste pennen en de vraag is wat doe je dan met het voer maak je het voer wat schraler of laat je het voer gewoon zoals het is ,mijn duiven komen niet los en waar je voor moet waken is dat de duiven niet al te zwaar gaan worden . Mijn duiven komen nu op dit moment nog niet los en daarom zou ik het voer wat kunnen gaan aanpassen . Maar als ik mijn  duiven dan wel los gaat laten dan blijf ik het voer gewoon zoals het is .

Eerder schreef ik oven een Meneer die mijn steedts mails stuurt van uit Thailand of hij bij mijn jongenduiven kan kopen en wat de prijzen daarvan zijn, ik heb meneer Han netjes een mailtje terug gestuurd met wat namen van de beteren duivenmelkers dat hij daar maar contact mee kan opnemen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.