Aan komende zaterdag

Aan komende zaterdag gaan de duiven naar Niergnies toe dat is voor mijn duiven 308 km en zoals het er nu voor staat gaan ze alle 24 weer mee en ik zah dat de wind n.o was maar die draait naar het oosten dus dat wordt een vluchtje van een kleine vier uurtjes vliegen hopen dat de buien die ze onderweg kunnen gaan verwachten wat later op de dag gaan komen de voorspellingen zijn zware buien plaatselijke met behoorlijk wat water overlast dat zijn tot nu toe dan de voorspellingen maar het is nog geen zaterdag dus rustig even afwachten .Mijn jongenduiven die trainen gelukkig weer volop en ik zie de duifjes met de dag beter worden ik ben dan ook benieuwd hoe de duifjes zich staanden gaan houden als ik ze zelf ga weg brengen wandt ook dat brengt weer veel stres met zich mee en ik ben zelf van mening dat de duifjes nog steeds aan het herstellen zijn van deze zware colie die ze hebben gehad ik heb nu nog 30 jongenduiven over en ik heb een behoorlijk aantal jongen verloren door deze ellende maar het gaat goed.Gisteren hoorden ik dat ik niet de enigste ben ik geloof dat half Nederland het colie virus onder de jongenduiven heeft dit is wel elk jaar een terug komende ziekte bij de jongen is het lijkt wel of dat ook steedts  erger wordt .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.