Afgelasting jongen duiven in belgie

De nationale lossing dit weekend in Belgi├ź is afgelast door het slechte weer wat daar Word verwacht ik kreeg dat net pas te horen ik ben dan ook benieuwd wat het aankomende zaterdag gaat worden voor de jongenduiven die worden namelijk vanavond ingekorft en morgen beginnen de navluchten onzecduiven gaan naar Roosendaal en met de verwachting van 80 procent regen zaterdag kon het wel eens een lange zaterdag gaan worden maar dat weten wij pas zaterdag dus tot die tijd is het alleen maar speculeren wat het gaat worden .De doffers die ik gisteren heb aangekocht hebben het zo te zien goed naar hun zin en doen nu al of ze zich al helemaal thuis voelen goed om te zien ik hou van dat soort duiven die zich meteen aanpassen en gewoon meteen mee doen met de groep .Heb ook nog even een berichtje gestuurd naar Jhon boode met de vraag of ik voor het volgende seizoen weer wat jongen kan aanschaffen de duifjes die ik van hem had daar heb ik er nu nog twee van zitten een doffertje en duivin dus voor het volgende seizoen wil ik als het kan weer wat duiven gaan aanschaffen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.