Afgelopen week druk

Tot 14 januari zitten wij weer in de Lockdown en zit ik te wachten op mijn booster prik en of ik deze neem . Ja zeker veel mensen in mijn omgeving die ik ken hebben hem al gehad dus ik wacht netjes mijn beurt af .De tijd van de discussie is volgens mijn nu wel echt voorbij geen vaccinatie betekent letterlijk geen leuke dingen meer kunnen doen en vind ik dat eerlijk nee eigenlijk niet maar het is gewoon de harde realiteit en daar komen wij niet meer onder uit dus wat ik ook zeg of denk het maakt niets meer uit haal je booster nu het nog kan .

Ik twijfel of ik mijn doffers in de broedkooien zal laten en ik weet gewoon nog niet of ik mijn duiven wel wil gaan koppelen en eigelijk vind ik het wel lekker zo rust in de hokken geen stress alles lekker rustig en de vraag is moet je wel jongenduiven gaan kweken en waneer zal ik mijn duiven dan gaan koppelen zeker niet nu en ook niet in januari nee laat de duiven maar lekker met rust ik zie wel waneer ik zin heb .

Loes en ik hebben wel alle duiven nagekeken en we hebben ook de mest uitslagen weer binnen van de kweek van paratyphus de duiven zijn volgens de uitslag gezond verklaard en vrij van paratyphus dezen uitslag duurder wat langer om dat alles op kweek moest worden gezet en ik heb dit jaar wat meer mest monster opgestuurd dan normaal om toch wat meer zekerheid te krijgen dat de meeste duiven ook daad werkelijk geen paratyphus onder hun  leden hebben .Het afgelopen jaar hoorden ik dat bij veel goede liefhebbers deze ziekte was  uitgebroken en dat is natuurlijk nooit leuk en daarom laat ik elk jaar mijn duiven op deze ziekte controleren ik sla dan ook nooit een jaar over ik zelf heb gelukkig deze ziekte nog nooit op mijn hokken gehad .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.