Afscheid van Frans en Hannie Fanger

Het was wel even schrikken in duivenland toen we hoorden dat Frans en Hannie Fanger gingen stoppen met de voerwinkel. Het clubhuis van heel veel duivenmelkers uit Amsterdam en om streken dit kon niet waar zijn. Maar na dat ik Frans gebeld had vertelden hij mij dat het verhaal klopten. Het was mooi geweest we hebben er lang over na gedacht en hebben samen de knoop doorgehakt. Ik kwam daar altijd met veel plezier de koffie en de koekjes stonden altijd klaar het was gewoon gezellig vele  duivenmelkers die kwamen er om hun verhaal te vertellen hoe ze gevlogen hadden dat weekeind of hoe slecht het was, altijd was er wel wat. Frans en Hannie bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid. De nieuwe eigenaar is voor mijn geen onbekende Peter Lasterie uit Nieuw Weerdingen  Peter woonde vroeger in Hilversum. Ik hoop dat hij het net zo goed gaat doen als Frans en Hannie.  Peter ik wens je veel succes

Gebroeders Fanger
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.