Alle vluchten afgelast

Voor dit weekend is de duivenvlucht Duffel afgelast de weersomstandigheden zijn niet goed genoeg om de duiven op een verandwoordelijk manier te kunnen lossen een goede beslissing van de afdeling 7 .

Wat nu ik ga proberen de duiven zelf een stukje weg te brengen mits het weer het natuurlijk toe laat anders heeft het echt geen zin om het te doen regen en kou is nu niet echt bevorderlijk voor de duiven.

Mijn jongenduiven doen het echt goed en ploeg twee draaien nu ook hun dagelijkse rondjes en trekken ook al weg ik wacht nog even twee weken en dan laat ik ploeg eennen twee gelijk los dat scheeld mijn weer een hoop tijd nu ben ik zeker drie uur smorgens kwijt aan alleen mijn jongenduiven en dan heb ik het nog niet eens gehad over de oude duiven daar ben ik ook een uur aan kwijt smorgens maar nog even volhouden en voor je het weet hou je weer wat tijd over .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.