Alleen maar top duiven

Wat mijn toch elke keer weer verbaast is dat ik overal alleen maar top duiven te koop zien staan en dat elk jaar weer kijk maar alleen maar op duivenmarkplaats of welke sites je ook maar aan klikt alleen maar top duiven en elk jaar zijn het ook weer de zelfden liefhebbers dat moeten dan toch wel top duiven zijn als ik alleen al de namen van deze duivenmelkers hoor dan wil ik haast gaan reageren maar als ik dan weer de namen zie van wie deze aan bieden dan denk ik nee doe toch maar niet . Let maar eens goed op en kijk vooral naar de verkoop sites het is allemaal rechtstreekse nu daar heb ik zo mijn twijfels over.als ik de liefhebbers dan bel en vraag waarom doet uw deze duiven dan weg dan zijn de vaste en meeste antwoorden we hebben er zelf genoeg uit oké dat zou natuurlijk kunnen maar als ik dan verder door vraag wat de duiven bij hun hebben gepresenteerd dan moeten ze lang na denken dus mijn advies niet doen ga rechtstreeks naar de liefhebber zelf toe en vraag hoe het zit en of de juiste duiven wel bij hun vandaan komen ik kan je wel zeggen dat het antwoord wat je krijgt is meestal nee  bij mijn niet bekend. ik heb zelf drie kweek koppels zitten en daar komen goeden duiven uit en kan  met een gerust hart zeggen ja daar kan je wel wat mee en ik sta daar ook zeker zelf achter als ik daar de jongen uit zou willen verkopen dan zeg ik daar wel bij je koopt de duifjes maar niet de Melker maar wat ik wel zeker weet is dat deze duiven goed zijn en uit de juiste koppels komen .Maar wat ik ook met zekerheid kan zeggen is dat er heel veel duiven worden verkocht waar van de stambomen heel mooie kunnen zijn maar voor geen kant kloppen maar de mensen willen deze duiven hebben en trappen er daarom elk jaar weer in. Dus ezels let goed op dat je je hoofd niet weer stoot .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.