Allemaal kampioenen te koop

Het is ongelooflijk wat er allemaal te koop Word aan geboden uit de allerbeste duiven het is gewoon niet te geloven en de een is nog beter als de ander en het staat dan ook allemaal op duivenmarkplaats.Wat mijn wel altijd opvalt het zijn altijd de zelfde liefhebbers die de duiven te koop aanbieden en allemaal uit de top koppels en ik ben dan altijd wel benieuwd hoe deze duivenmelkers dan ook zelf met deze duiven vliegen ik kijk dan altijd even in welke afdeling ze vliegen en ik moet dan bij de meeste wel heel lang zoeken voor dat ik hun naam vind en als je dan vraagt hoe dat komt dan blijven de meeste het antwoord mijn schuldig en daar heb ik dan ook wel mijn bedenkingen bij het begrijp mijn niet verkeerd er zijn ook liefhebbers die ik wel hoog in de uitslag terug vind en als je dan toch wat wilt kopen dan moet je daar wezen en niet bij die broodfokkers die mensen kweken het hele jaar maar door.De duiven zien er goed uit en ik ben ook zeker tevreden zoals de rui verloopt alle duiven ruien lekker door en de gezondheid is goedmmooie witte neusje en de mest is mooi kleine bolletjes ik heb de mest even laten onderzoeken en alles was in orde.Morgen gaan ik met Loes de duiven even enten tegen paratyphus ik doe het nu voor het tweede jaar en ik moet zeggen dat het mijn goed is bevallen je ziet het ook aan je duiven het heeft toch zeker wel in vloed en je hoort natuurlijk veel om je heen en dat er toch veel duivenmelkers last van hebben bij hun duiven en dat kan je dan beter voorkomen. Dus laat de mest van je duiven op tijd na kijken om zo problemen te voorkomen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.