Alles er aan doen ………………en geen resultaat

Je doet er alles aan en geeft de duiven het aller beste wat ji denkt dat goed voor ze is je laat ze onderzoeken bij de dierenarts om zeker te weten dat je duiven goed en gezond zijn en als blijkt dat alles dan in orden is dan mag je verwachten dat de duiven dat ook kunnen laten zien op de vluchten .Maar helaas is dat bij mijn niet het geval mijn duiven komen netjes naar huis toe en pakken hun prijsjes in de middenmoot maar de kop duiven die heb ik nog niet gezien en wat ik niet begrijp het wat doen ik verkeerd waar licht het aan ik ben geen man van de medicijnen ik probeer het te doen met de producten die ik heb . Maar als je dan toch moet in grijpen dan moet je dat ook doen maar aan blind kuuren daar is hier geen spraken van en ben ik ook geen voorstander van .Maar als ik zie wat ik allemaal doe voor mijn duiven dan begrijp ik het niet wat er nu anders is dan afgelopen jaren .Komt het misschien door dat ik mijn duiven te lang hebt verduistert wandt normaal doen ik dat nooit .het is zoeken waar licht het aan als ik de duiven laat trainen dan is dat gewoon goed en of het nu warm is ze gaan als een speer door de lucht en smorgens mooie mest met wat donsvdaar boven op dus ook daar kan het niet aan liggen op dit moment weet ik het even niet meer en ben ik op het punt aangekomen dat ik denk ik ga mijn aandacht op mijn jongenduiven richten en bel die Duitser op dat hij mijn oude duiven kan komen ophalen ik heb het echt gehad en gezien de tijd en de energie die ik daar 7 dagen in de week in steek dan wil ik wel resultaat zien en misschien zit ik wel op de verkeerde weg en moet ik de duiven allemaal opruimen en op nieuw gaan beginnen met duiven van de mensen die wel elke week en jaar de zelfde resultaten behalen .

Gisteren was het weer goed en kwamen de duiven allemaal weer terug naar huis ook de dagfond vlucht was goed verlopen ik wil dan ook de eerste prijs winnaars van hartelijk feliciteren en gisteren zag ik ook de Comby Calis weer verschrikkelijk uit halen wat een top melkers ook jullie van harte .

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Alles er aan doen ………………en geen resultaat

 1. Jacco zeggen:

  Verduisteren remt de forme ,
  Daarna gestopt met verduisteren maar het weer was erg slecht en donker en dan kan je ook geen forme krijgen zoals vele .
  Nu het weer stabieler word is het ook beter voor de duiven.
  Ze zullen aankomende weken wel beter komen.

  Je schrijft de dagfond kwamen goed naar huis dit is niet zo er zijn er heel veel weg weer helaas .
  Mvg jacco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.