Alles op geschreven

Vandaag even de tijd genomen om al mijn duiven op te gaan schrijven en gelijk na te kijken de duiven voelen goed aan en de rui verloopt goed de pennen worden netjes gewisseld en ik zie geen bijzonderheden het gewicht van de duiven viel mijn niet tegen en ondanks dat de duiven niet los komen ben ik echt te vreden .

Als de ergste rui voorbij is wil ik proberen om mijn duiven een of twee keer in de week te gaan los laten maar dat duurt nog wel even en tot die tijd blijven mijn duiven lekker vast zitten ik wil zeker geen risico’s gaan nemen met het oog op de roofvogels een duif in de rui is natuurlijk een makkelijker prooi voor de roofvogels en dat moet je echt niet willen .

Ik sprak een duivenmelker die was alweer bezig met het samenstellen van zijn kweekkoppels en ik dacht nog nu alweer ,ja het gaat snel nog twee maanden en dan is de kerst alweer aan de buurt en zo snel gaat de tijd het is echt niet normaal zoals de tijd vliegt voor je het weet zit je alweer in het nieuwe duivenseizoen. Maar eerst de feestdagen maar weer afwerken en dan gaan we maar weer is kijken waneer je de duiven wilt gaan koppelen .

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.