Alles op schuiven

Vandaag even gesproken met duiven vriend Jan Lamers uit Eemnes en deze vertelde mijn dat hij zijn fond duifjes weg ging doen omdat hij denkt dat de fondvluchten dit jaar geen doorgang zullen gaan vinden en als dat wel het geval zou gaan worden hoe dat dan in te vullen normaal bouw je de vluchten op en ik ben dan ook benieuwd hoe dat zal gaan wand normaal gesproken starten wij altijd op 100 km en dat loopt dan elke week op en ik vraag mijn dan ook af hoe ze dit willen gaan doen als we groen licht gaan krijgen om te mogen gaan vliegen,willen ze de sprongen dan gaan verdubbelen wat is dan wel verstandig en verantwoord voor de duiven wand wij zeker weten allemaal is dat je de duiven op een zo goed mogelijk manier naar de afstanden moet gaan begeleiden en sprogen in afstand moeten wel verantwoord zijn voor onze duiven en wij mogen zeker geen domme beslissingen gaan nemen om toch met de duiven te kunnen gaan spelen.Bij mij blijven de duiven het goed doen en mij jongenduiven doen het ook prima ik ben afgelopen vrijdag begonnen met de duiven aan de tijden te gaan laten leren waneer ik de duiven laat trainen en dat geld alleen voor de namiddagen en in de ochtenden laat ik de duiven nog met rust wel gewoon alles op tijd het schoonmaken en het voeren dat is in de ochtenden wel precies op tijd maar zodra ik mag gaan deelnemen aan de vluchten worden de ochtenden ook aan gepast maar nu dus niet .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.