Alles weer thuis

Alle duiven zijn weer thuis gekomen en de duiven hebben het weer goed gedaan een doffer was gewond aan zij vleugel de wind was behoorlijk hard en dat hebben de duiven ook geweten de wind was kracht 5 en met een zuidwesten maakten mijn eerste duif een snelheid van 1991 meter en dat was voor een 4 de plaats de dubbel ging naar de Combinatie Tiel Mols van Zetten jongens top gedaan de tweede plaats was voor Slotter van Wetum en de derde plek voor mijn grote vriend Joël hij klopt mijn nipt maar hem gun ik die plaats.De jongenduiven gaan aankomende vrijdag mee en dat is voor hun een vluchtje van 80 km dus dat moet makkelijk kunnen ik hoop wel dat het weer zich wat gaat verbeteren wand dat is echt knudde de wind is echt een ergenis voor de liefhebbers in Almere dus laten we hopen dat het gaat verbeteren. Mijn duiven vriend Ton Stenekes heeft voor het eerst mee gedaan op de dagfond en hij was nummer 8 in zijn club Ton supper man en het lef echt top door gaan en laat ze daar in de dementerende club een poep je ruiken en vergeet niet je nieuwe los plaats BarBon ik denk dat ik het heb gevonden het licht bij het plaatsje patatje met en richting broodjebal daar tussen in ergens succes .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.