April doet wat hij wil

Jongens we kunnen de borst gaan nat maken als ik het weer bericht moet gaan geloven voor aan komende zaterdag N.O wind snelheid 4 en overdag 7 graden ik ben nu echt benieuwd wat de afdeling gaat doen , zoals iedereen weet mag er niet gelost worden onder de 10 graden dus nogmaals ik ben echt benieuwd en wacht netjes het bericht van onze afdeling af we gaan het zien en beleven . En wat ik al aangaf April doet wat hij wil het word echt kouder en dat mer je aan de duiven ze vragen nu meer eten en dat hebben ze ook echt nodig met de op komende kou wat meer vetten dat doet ze goed .wij kunnen een jas aan trekken de duiven niet dus let goed op en kijk of de duiven wel goed blijven trainen en voeren dat is echt belangrijk dat heb ik wel van de mannen van Calis geleerd .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.