Bedankt voor het vertrouwen

Gisteravond de duiven in gekorft voor de natour ik schrok wand ik had er 60 mee zag ik de duiven waren goed in orden dus laat maar komen .

Het was druk op de vereniging eerst moesten de jongenduiven worden ingekorft en daarna de natour duiven en dan moesten de bijde vluchten ook nog gezamelijk worden aan geleverd nou dat was even dus goed opletten maar dat ging gelukkig allemaal prima .

Na dat wij klaar waren met alles heb ik aangegeven bij de voorzitter dat ik graag bij deze mijn functie als assistent inkorver wil overdragen aan de jongeren generatie en dat ik gezien mijn eigen werkzaamheden het haast niet meer kan combineren. Voor mijn is het altijd een race tegen de klok en dat gaat mijn nu op breken ik wil net zo als de anderen leden gewoon lekker kunnen komen en op mijn gemak mijn duiven laten inkorven .Ik wil dan ook al de leden van mijn vereniging bedanken voor het vertrouwen dat zij in al de jaren dat ik deze functie heb gehad bedanken dat ik hun duiven heb mogen inkorven en natuurlijk ook Robbin waar ik het heb mee mogen doen bedankt .

Gisteravond kreeg ik na twee weken nog een jongenduif terug gekomen en ik hoorde van meer liefhebbers dat bij hun dat ook het geval .Het weer ziet er volgens mijn goed uit wat bewolking maar volgens mijn moet dat wel kunnen ik wil dan ook iedereen vandaag succes wensen .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.