Belgie op slot

Dat is het bericht wat ik gisteren heb gelezen de Belgen gooien alles weer op slot dus zien ik het voor de duivenmelkers echt niet gaan gebeuren dat wij op tijd mogen gaan beginnen met de duiven vluchten en gisteren gaf de regering geen stro breedte toe en ook de avond klok blijft gewoon van kracht ik denk dat wij gaan wachten tot 13 april dan horen wij meer hoop ik

Ik ga even kijken wat het weer doet en als dat redelijk tot goed is dan wil ik gaan proberen om mijn duiven te gaan weg brengen gezien de situatie die nu is ontstaan neem ik zeker geen risico’s om te gaan wachten ik heb die fout verleden jaar wel gemaakt en dat heb ik gemerkt met mijn jaarlingen niet ervaren genoeg en dan met grote sprongen het seizoen te proberen in te halen dat is mijn echt niet goed bevallen en daarom gaan ik zelf mijn duiven maar vast opleren ik heb van slot niet voor niks een duiven aanhanger besteld .ik ben benieuwd hoe mijn duivinnen het gaan doen gezien hoe deze trainen mag ik niet mopperen ook op hun nieuwe afdeling moet ik bukken als ze binnen komen en de meeste springen gelijk op mijn schouder ik weet helemaal niets van dat spelletje dus voor mijn even afwachten .

De jongen van ploeg twee draaien nu ook heel voorzichtig hun eerste rondjes om mijn huis het gaat sneller dan ik verwacht en dat is natuurlijk mooie .Gisteren nog even Joël de ruiter gebeld en gesproken en zoals het er nu naar uit ziet komen volgende week de laatste jongen naar Almere .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.