Bericht aan de NPO

9 juli stuurde ik onderstaande mail aan de NPO over jonge duiven


Dit is al jaren een probleem maar er is ook niemand die nu is zegt het is genoeg .u als n.p.o moet in grijpen niemand anders waarom moeten de vluchten door je strot worden gedrukt wat voorzichtig om gaan met de jongenduiven wat een gelul is nog nooit gebeurd dus kom nu niet aan met nu het verhaal dat wij voorzichtig moeten om springen met de jongenduiven .Kijk naar de afdeling 7 onze eerste vlucht die gaat tellen voor de punten is voor Almere 170 km hoe zo voorzichtig met de jongenduiven .kijk alleen maar naar zaterdag gaat niet door aankomende maandag let op de regen voor dinsdag dus deze zal ook geen doorgang gaan vinden en wat nu ,dan moet je de jongenduiven zo maar op Duffel gaan zetten voor Almeren 147 km dus hoe zo voorzichtig om gaan met de jongenduiven terwijl iederden kan zien dat het weer veels te onstabiel is , kijk maar naar de oude duiven zelfs die hebben het nog niet zo zwaar gehad dit seizoen ,dus nogmaals hoe zo voorzichtig met de jongenduiven  n.p.o jullie moeten gaan ingrijpen en niemand anders en waarom weer zolang wachten of gaan we wachten op negativiteit en moeten de liefhebbers het zelf weer naar buiten brengen hoe de afdelingen met onze duiven om gaan .

Ps deze tekst zet ik ook op mijn site en dat doen ik zodat de liefhebbers het kunnen lezen .

Ps ik zit nog steedts op den reactie te wachten van mijn vorige schrijven maar ik denk dat ik kan wachten tot ik een ons weegt wandt dat is jullie slechtste kant net iemand terug mailen .


Reactie van de NPO

Geachte heer Van de Linden,

Hartelijk dank voor uw reactie n.a.v. de nieuwsbrief van week 27. We hebben uw zienswijze ter kennis gebracht van het bestuur NPO. Met u hebben meerdere personen gereageerd op deze kwestie. Het bestuur zal zich zeker buigen over alle reacties. Indien het bestuur het wenselijk acht, zal contact met u worden opgenomen.

Nogmaals dank voor uw betrokkenheid.


Voorstel uit 2019 aan de Regio A

Brief inzake jonge duiven vluchten
Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.