Bezoek uit Duitsland

Ben net klaar met het bezoek uit Duitsland de liefhebber die op twee na al mijn ouden duiven heeft gekocht was vandaag bij mijn op bezoek ik had in de middag afgesproken omdat ik eerst mijn dagelijkse dingenbeven moest doen en ik moest alles even verschuiven maar dat was niet erg ik vond het leuk dat Frans even kwam kijken en natuurlijk wat ophalen ik had namelijk nog de 22 zitten en hij wilden deze doffer echt hebben zijn broer de 21 die laat ik zitten deze gaat echt niet weg ,ik weet nog goed dat Gerard Calis aan mijn vroeg deze doffer wil ik wel van je overnemen en dat was natuurlijk uit zijn mond een compliment wand Gerad weet wel wat een goede duif is .Ik heb met Frans afgesproken dat ik wat jongenduiven voor hem kweek uit de bulck duiven deze stonden hem wel aan ,ik zelf hoef niet zoveel jongenduiven dus komt dat wel mooi uit en kan hij kijken wat de jongenduiven bij hem het gaan doen .

Frans was toch wel  onder de indruk van hoe mijn duiven er uit zagen en hij vroeg mijn dan ook hoe ik dat voor elkaar kreeg goed verzorgen meer doen ik niet en toevallig vroeg dokter Aarts dat ook al aan mijn man wat zien je duiven er goed uit ik dacht nemen die twee mijn nu in de zeik hoe zit dat maar nee het was gemeent voor mijn natuurlijke wel een compliment maar ik ve r zorg mij duiven altijd netjes misschien ligt het daar wel aan dan .

De belangstelling is natuurlijk al tijd leuk maar ik heb natuurlijk daar wel bij verteld dat ik natuurlijk Het afgelopen seizoen als een natte krant heb gevlogen en daar moet ik wel met de vinger naar mijn zelf wijzen het is gewoon heel makkelijk om anderen daar de schuld van te geven maar dat werkt volgens mijn niet ik ben verantwoordelijk voor mijn duiven en als ik het laat liggen dan is dat mijn schuld .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.