Bijna alle jongen duiven geringd

Vandaag weer wat jongen duiven geringd het gaat prima met de duiven alles verloopt zoals het hoort de jongen komen mooi op en ze liggen met hun kropjes lekker vol in hun nestjes. Maar wat ik altijd leuk vind is als je gaat zien wat de kleuren gaan worden ,maar eerst is het een mooi klein duifje geel van kleur schattig omdat te zien maar als de als de jongen duifjes dan een dag of tien zijn dan zijn ze echt lelijk niet om aan te zien en dan denk ik wat moet dat worden. maar dan komen de eerste veertjes en dan pas worden de jongen duifjes met de dag mooier het worden dan al echte postduiven maar zover is het nog lang niet.Wat ik wel weet is dat de maand februari de warmste maand is niet normaal toch geen winter te bekennen ik denk dat wij die ook niet meer gaan krijgen.Vandaag nog wat duivenmelkers gesproken en de kweek verloopt bij iedereen best goed op een enkeling na dan maar dat gebuurd nu eenmaal daar doen wij niks aan .Heb vandaag mijn duiven t-shirt gehad en ik moet zeggen niet verkeerd best leuk om te zien kadootje van Loes ik moest hem meteen aantrekken zie foto ik heb besloten om morgen dan ook op de dam te gaan staan in Amsterdam tussen de duiven .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.