Bonnen verkoop

Op duiven.net kun je weer de mooiste bonnen van veel bekende duivenmelkers kopen maar ook van de liefhebbers die wat minder bekend zijn maar toch al heel lang mee draaien in de duivensport en ook bij deze melkers zitten hele goede duiven ik kijk zelf altijd naar liefhebbers groot of klein van naam waar kun je nog voor een leuk bedrag een jongen duif kopen en als je geluk hebt dan gaan de meeste duivenmelkers wel met twee jongenduiven naar huis toe, dus kopen die bonnen en help zo je club aan wat exstra geld wand dat is zeker nu in deze tijd wel hartelijk welkom.Mijn duiven doen het prima en de rui begind op zijn einde te lopen wat mijn nu opvalt de duiven beginnen goed te donsen mooie mest en veel pluim er boven op dat mag ik graag zien wand als ik dat zie dan weet ik zeker dat mijn duiven prima in orden zijn en dat laten ze ook zien de duiven worden steeds mooier en met deze temperaturen zijn ze ook heel druk maar verlopig blijven mijn duiven gewoon gescheiden zitten en voor ik mijn duiven bij elkaar ga zetten dan is het januari of februari maar mijn kweekkoppels die koppel ik dan wel tussen kerst en nieuwjaar.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.