Bonnen verkoop

Het valt mijn behoorlijk tegen als ik bij veel verenigingen de opbrengsten zie van hun bonnen die geschonken zijn door de duivenmelkers op sommige bonnen word helemaal niet geboden ik vind dat toch wel kwalijk .Waar is een bonnen verkoop nu voor bedoelt gewoon dat is om de kas van je club te spekken daar is deze bonnen verkoop voor bedoelt en dan zou je verwacht dat zeker je eigen leden daar aan mee zouden gaan doen maar wat ik zie dat is dat bonnen van goede en hard spelende duivenmelkers gewoon op 25 euro blijven staan ongelofelijk ik kan dat niet begrijpen het gaat om de kas van je vereneging hoeveel zitten er niet in financiële nood ik begrijp hier niks van dit geld overigens niet voor iedereen met hier en daar een uitzondering daar gelaten.Ik heb zelf bij diverse top duivenmelker wat bonnen kunnen regelen maar daar werd gelijktijdig bij gezegd dat dit voor hun de laatste keer was ik vroeg hun wel gelijk naar de reden hier van en het antwoord was heel duidelijk wat wij zien en horen van de liefhebbers die deze supper bon hebben gekocht. dan vragen wij voor hoeveel en dan horen wij een prijs van 25 euro voor de liefhebbers persoonlijk klasse hoor maar daar gaan onze bonnen echt niet meer voor weg .en ik kan dit best begrijpen zelf kopen deze liefhebbers hele duure duiven en dan zien ze dit gebeuren.  Wel heel jammer maar het is helaas niet anders en ook deze traditie zal steedts minder gaan worden.Toch wil ik iedereen bedanken voor hun medewerking .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.