Bonnen verzilveren

Nog even wachten en dan kunnen de liefhebbers die afgelopen maanden weer bonnen hebben gekocht hun bonnen kunnen gaan verzilveren en dan maar hopen dat daar weer een toppertje tussen mag zitten.

En de liefhebbers die deze bonnen toch maar weer iedere jaar beschikbaar stellen mijn complimenten daar voor want van die opbrengsten kunnen veel verenigingen toch weer het verlies van het afgelopen jaar een klein beetje goed maken.

Zelf heb ik wat voorstellen aan de secretaris van mijn club gestuurd ik hoop hier mee een bijdragen te kunnen gaan leveren voor het nieuwe duivenseizoen en ik hoop dat samen met onze leden te kunnen gaan doen op een positieve manier word zeker vervolgd .

Bij mijn duiven vrienden zijn de eerste jongenduiven al geringd en de jongenduiven komen goed op en dat is altijd goed om te horen .

Bij mijn duiven vriend Ton Stenekes ging het even mis zonder er erg in te hebben gehad gooiden Ton zoals elke ochtend zijn duiven los en ging de hokken even schoonmaken toen Ton klaar daar mee was schrok hij zich ……………… De…………… Want de lucht was helemaal dicht getrokken met mist je kon niks meer zien dus ook geen duif de paniek sloeg toe wat nu wat stom hij kon zich wel voor de kop slaan nu dagen later zijn van de 27 duiven er gelukkig 20 terug gekeerd en zijn er nog 7 daar van weg mochten jullie duiven opvangen geef deze dan op vast Ton zijn dank daarvoor .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.