Code rood

Wat heeft het dit voor gevolgen voor de duivensport wand gezien het oplopen van de laatste dagen van de besmettingen in zowel Nederland Belgi├ź en Frankrijk ben ik toch wel benieuwd wat ons nu weer te wachten staat .Mijn vakantie heb ik al afgezegd wil het risico niet nemen dat als ik in Spanje zit dan te horen krijg dat ik bij terug komst twee e weken in quarantaine moet daar zit ik niet echt op te wachten dus helaas geden vakantie. Mijn nichtje gaat trouwen in de stad Napels op 11 september en de uitnodiging kwam gisteren binnen .Maar wat nu met de auto is het 1800 km en dat is best vlink wat uren rijden en ook met het vliegtuig is het maar afwachten wat er dan gaat gebeuren moet ik bij aankomst in quarantaine of niet en dat zelfde geld ook weer bij terugkomst natuurlijk in Nederland het is gewoon niet meer leuk je wordt er gewoon weg moe van het een is nog niet voorbij en het ander staat alweer voor de deur en het enigste wat je kunt doen is netjes afwachten en dan maar hopen dat het weer goed komt .

Vanavond is het inkorven voor de laatste dagfond vlucht van uit Chateauroux en ik doe acht duiven daarop mee geven ik heb de duiven de laatste weken veel zelf weg gebracht en ik hoop dat de voorbereiding dan ook goed is geweest gisteravond heb ik de duiven ook nog weg gebracht Gebracht en dat verliep ondangs de harde wind goed de duiven waren allemaal weer thuis en ik denk dat ik ze met een goed gevoel kan mee geven .

Ik ben ook vanavond heel benieuwd van wie de chip is die bij mijn jonge duif om zijn poot zat is ,vol verwachting klopt mijn hart en je weet het wie zoet is krijgt lekkers maar in dit geval voor hem wie stout is een telefoontje van mijn en een bezoekje maar wel zonder zak dit word vervolgd .

De jongenduiven gaan supper en ik heb als ik het zo bekijk veel koppeltjes die zich nu gaan formeren en het is een drukte van je welste in de hokken de jongen doffers lopen de hele dag achter de duivinnentjes te jagen dus ik ben benieuwd wat het gaat worden ik kijk vanavond of ik de jongenduiven morgen mee ga geven het wordt als het goed is de vlucht Roosendaal voor mijn denk ik 109 km ik wacht even het weer af wand de wind is iets wat mijn kan tegen houden voor zaterdag Noord 4 en dat betekent dan recht op het koppie dus even kijken .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.