Code rood

En daar komt de storm alweer aan en deze gaat gepaard met code rood dus dat is echt een  storm ik hoop dat de schade bij iedereen mee zal vallen wand hier zit je dus echt niet op te wachten .De hokken zijn dicht en ik hoop en dat hoop je altijd dat de wind mijn deur voor bij zal waaien ik houd de vingers gekruist .

Volgende week moeten als het goed de eerste eieren al weer gaan uitkomen dus ik ben benieuwd die kleine pulletjes weer in de pannen en dan te bedenken dat de jongenduiven dan alweer naar 21 dagen op zich zelf moeten gaan staan als ik daar aan denk dan is het toch wel onvoorstelbaar hoe snel en hard dat allemaal gaat .Maar eerst maar even afwachten en dan gaan we het weer zien hoe het allemaal verloopt .

Gisteren ochtend mijn hoklijst en entlijst plus eigendomsbewijsen van de aangekochte duiven ingeleverd bij Lambert Vos deze heeft alles netjes gecontroleerd en heeft zijn goedkeuring en hantekening gezet de klok heeft hij ook in ontvangst genomen zodat de duiven die nu op mijn entlijst staan in beiden klokken gezet kunnen gaan worden Lambert dank weer .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.