Daar gaan we weer een nieuwe aanpassing afd 7

Wij hebben overleg gehad en het advies gekregen van het i.w.b om de vluchten voor zaterdag in tekorten de reden hier van is het slechte weer harde wind onweersbuien en kans op stevige regenbuien ik kan niet anders zeggen afdeling 7 goed gedaan maar ik zelf had u dat maandag al kunnen voorspellen en ook dat ook zonder het advies van het i.w.b het dit weekend niet echt duiven weer zou gaan worden maar wij gaan het weer zien en hopen dat de duifjes het onder de vlucht even droog houden tot dat ze thuis zijn nogmaals goed besluit maar waarom altijd alles op het laatste moment daar begrijp ik helemaal niets van en met mijn zo velen mijn advies is aan u afdeling 7 kom daar wat eerder mee en dat zelfde geld voor de lossings commissie we staan op de los plaats nader bericht om 9 uur en maar wachten en kijken en dan om half tien nee helaas we moeten nog even wachten en weer nader bericht om tien uur en ik begrijp tien uur maar geen half ik vind heel vervelend en ik kan dan ook best de liefhebbers begrijpen die dat als zeer verwarend ervaren als je dit doet neem dan de tijd wat ruimer dit is voor jullie zelfs veel beter en ook voor de liefhebbers het is maar den advies.ik zelf geef wat duifjes mee op de navluchten en de jongenduiven die zijn klaar 350 is genoeg nu lekker laten ruien en zorgen dat ze die goed door komen en dan maar hopen dat het nieuwe duivenseizoen voor 2021 een betere start geeft .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.