Daar is ze dan

Vandaag de duivin opgehaald een recht streekse Stefaan Lambrechts een juweeltje in de hand en uit deze lijn komen top duiven die weten wat kop vliegen is dus netjes afwachten als de tijd rijp is Word deze duif gekoppeld aan mijn 70 en deze komt rechtstreeks bij Ceriel Lambrechts uit Berlaar en deze doffersmheeft het bijn mijn geweldig gedaan of het pakt is natuurlijk altijd maar afwachten .Ik wilden liever geen vast houders meer maar voor deze duivin maak ik een uitzondering

Ik moet nog 12 duiven uit selecteren en ik vind dat best moeilijk en zeker nu de meeste duiven door de rui gaan heen komen en elke dag worden de duiven mooier ik denk dan wat zal ik nu gaan  doen .Verlopig laat ik de duiven met rust en wacht gewoon netjes af en tot die tijd mogen de duiven blijven .Maar je weet natuurlijk waneer de duiven weer los mogen of mijn vriend de havik even komt winkelen ik hoop het niet maar je weet het nooit .

Ik noem haar de black lady

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.