Daar staan ik dan

En dan besef ik dat de duivensport voor mijn voorbij is heel vreemd je bent elke dag met de duiven bezig en je bouwt daar een band mee op heel onwerkelijk allemaal droom ik is het een film waar ik in ben beland nee helaas niets van dat alles het is de harde waarheid mijn duiven moeten helaas weg en nu een dag later besef ik het pas goed .En nu staan ik aan de zee en de wind waait door mijn haren ik strek mijn armen wijd en ik ……………. laat dan alles over mijn heen komen en dat gevoel dat is niet te bevatten, maar dan besef  ik dat ik een duivinnetje mag houden haar naam is Anita .

Als ik de weer goden mag gaan geloven dan kunnen volgende week  de schaatsen uit het vet worden gehaald en ook mijn sneeuwschuiver hij staat al voor de deur dus laat maar komen ik ben er helmaal klaar voor ik verheug mijn nu al om te kunnen gaan schaatsen het is wel heel lang geleden dat ik dat heb gedaan het laatst was met Jerry mijn zoon hij was toen een jaar of 7  dus heel lang geleden ik hoop dat ik het nog niet ben verleerd maar let op de foto’s  die gaan komen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.