Daar zit de schrik van elke duivenmelker

Lekker even wandelen en dan opeens zit de grote vijand van onze duiven daar rustig op zijn gemak en in zijn geheel niet bang voor ons en hij of zij ging er nog even goed voor zitten voor ze op de foto ging .

Wat een mooie dag van ochtend vroeg was alles wit en had het lekker gevroren van mijn mag dit wel een paar weken gaan duren lekker koud een klein zonnetje en wel heel misschien even de schaatsen uit het vet gaan halen dat lijkt mijn een goed voor uitzicht.

Het is nu er op en er over wat betreft de entingen voor het Coronavirus kom op nu geen gelul  meer en enten met die hap doe eerst de zorg en het ziekenhuis personeel en ook alle mensen die kwetsbaar zijn maar uiteindelijk moet iedereen er aan geloven als je het Coronavirus de baas wilt gaan worden om uiteindelijk het normale leven weer te kunnen gaan op pakken .

Wat ik wel vervelend vind dat is dat iedereen wel een andere mening heeft en als je ziet hoe vervelend en verwarrend dat is voor de mensen steeds weer komen daar nieuwe verhalen bij wat betreft het nieuwe variant en de een weet het nog beter dan de ander het lijkt wel of er onderling een wedstrijd aan de gang is en wie gaat het winnen. maar nogmaals begin met enten maar zorg er wel voor dat het op een zo goed mogelijke manier gaat gebeuren het gaat hier wel om de gezondheid van de mensen .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.