Dag 4 en dag 3

Ja de Heren hebben een besluit genomen de duiven gaan en staan nu in Rekkum en de duiven van de dagfond die gaan hoogst waarschijnlijk hun vierde nacht mand in en gaan zoals de besluitvorming was genomen op de vergadering maandag los dit is mijn beslissing afdeling 7 en daar kunnen alle liefhebbers het in Nederland mee doen er is helaas geen hoger beroep mogelijk u kunt als u wilt wel schriftelijk of per mail reageren en u kunt er van verzekerd zijn dat wij als het dagelijkse  bestuur van de afdeling 7 zeker ……………………….. niet zullen reageren wand dat is wat dit bestuur dus niet doet in mijn ogen een stelletje hypocrieten en met dat te hebben gezegd, gr Henk vd linden uit Almere . En nu even terug naar de orde van de dag mijn duiven staan dus nu op Rekkum ik weet niet waar dat licht in België maar dat zoeken we even op volgens de berichten zou het daar gunstig zijn om de duiven te gaan lossen ik wacht netjes af wat de dag ons gaat brengen en hoe dit gaat aflopen wordt zeker vervolgd.Ik hoop dat het voor de dagfond duiven ook goed zal gaan en ik ben benieuwd waneer die het groene licht gaan krijgen en ook voor deze spelers succes en ik blijf het volgen en zeker over schrijven.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.