Dag 8 en 9

De duiven komen nu snel achter elkaar op hun eerste eitjes te zitten dat gaat heel voorspoedig ik schrijf meestal gelijk even de datum op van de eerste eieren dan weet ik waneer de eieren ongeveer zouden moeten uitkomen. De duiven laten mijn zien dat de voorbereiding goed is geweest wandt daar gaat het vaak fout bij de liefhebbers die denken dat je de duiven gewoon zonder een goede voorbereiding kunt gaan koppelen ik geloof daar echt helemaal niets van en als je het dan mag geloven hebben die gasten de duiven ook binnen de tiendagen allemaal op eieren zitten en zijn de eieren ook nog allemaal uitgekomen ,nee dat maak je de kat maar wijs maar ik geloof daar weinig van en de goede liefhebbers zullen dat zeker beamen.

Vandaag had ik al een jongeduif op mijn hok zitten voor hem jammer ik heb nu geen duiven los ik wacht me e stal tot de duiven een paar dagen zitten te broeden en als het weer het dan toe laat laat ik een afdeling even los eerder niet dus de jongenduif heeft bij deze pech gehad ik heb hem weg gejaagd want ik haal geen jongenduiven binnen hij zoekt zijn eigen hok maar op

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.