Dag drie

De duiven zitten nu drie dagen bij elkaar en ik heb inmiddels een paar koppels los waar van ik dacht daar kon ik wel eens wat problemen mee krijgen ,maar het valt mee de duiven doen hun best .Smorgens vroeg kijk ik even het is dan wel vijf uur ik voer de duiven dan wat bij en kijk gelijk of er nog genoeg water in de bakjes zit , ik doe dat wel zonder het licht aan wandt ik licht mijn duiven niet bij vind ik niet nodig en als dat dan allemaal inorden is laat ik gelijk weer een koppel los en ik kom dan om drie uur weer thuis en zie dan wel hoe het is gegaan .

Ik heb het hok voor de jongenduiven al op orden en gezellig gemaakt en in het midden van het hok heb ik een voer Plato gemaakt ik haal zaterdag de voerbak op die ze voor mijn gemaakt hebben de lengte is een meter vijfenzeventig ,dus ik mag wel zeggenn een grote voerbak en dat voor iemand die niks met het jongenduiven spel heeft zorg ik er wel voor dat de mijn  jongenduiven het wel gezellig hebben en dat is mijn weer aardig gelukt .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.