Dag twee

Dag twee zit er weer op een rondje Naarden Weesp gelopen .

En wat je allemaal dan allemaal ziet aan beesten onderweg echt heel mooie en dan op eens in het niets een koppel zwanen en dan heb ik het nog niet gehad over de vogels daar is zeker geen gebrek aan de vinken de putters en de roodbosjes vliegen je gewoon om de oren eigelijk is het te veel om op te noemen.

Het is wel verstandig om smorgens vroeg te gaan dan is het stil en lekker rustig je komt haast geen mensen en zeker geen fietsers tegen wandt deze zijn echt een plaag op de paden die denken werkelijk dat de wereld alleen van hun is nee dat is niet leuk.

En nu thuis gekomen lekker mijn duiven even schoonmaken en voeren en kijken of de heren zich een beetje hebben gedragen .

De jongen doffers hebben nu allemaal hun eigen broedkooien gevonden en verdedigen die ook goed en dat mag ik graag zien ik motiveer dit ook om wat voer in hun bakjes te doen zodat ze weten dat daar hun eten in komt en dat hebben ze ook zo in de gaten en dan is de motivatie nog beter om hun eigen broedkooien te verdedigen.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.