Dan staan ik toch wel versteld

Als ik dan weer zie hoeveel reacties ik heb binnen gekregen over de afgelopen vlucht waarop ik echt tien minuten te laat zat van liefhebbers die je dan even een riem onder je hart steken en zeggen Henk dat gebeurt daar kan je gewoon niets aan doen en je vraagt je dan af hoe kan dit .Maar ik de liefhebbers zeker bedanken voor hun sportieve gebaar dank jullie wel .

De mannen van de dak ramen hebben hun best gedaan twee dak ramen zitten er nu in en naar drie uur waren deze mannen  weer weg ik kan dit niet begrijpen, door al dit gezeik kan ik nu weer mijn jongenduiven niet mee geven wandt morgen gaan ze als het goed is de ramen aan de achterkant vervangen en plaatsen en de schuifpui plaatsen ik ben echt benieuwd wat het gaat worden wand ik ben dat gezeik nu echt meer dan zat wordt vervolgd .

Hoe nu verder mijn doffers hebben nog een Vitesse vlucht en een midfond te gaan wat zal ik doen dat is de vraag die ik mijn zelf ga stellen op papier zijn het goede duiven maar als ik mijn verstand er bij haal dan zeg ik wat redelijk heeft gevlogen mag blijven en de rest wil ik eigelijk meteen verwijderd hebben van de hokken .

Of moet je de jaarlingen nog een kans geven om dat het eigelijk voor hun alleen maar leren is als jongenduiven haast tot niets gevlogen dus wat is wijsheid, ik moet daar zeker goed over na gaan denken en zal ik de prestaties van de jongenduiven moeten gaan afwachten wand daar gaat alles mee samen vallen als deze goed gaan presteren dan ik de keuze snel gemaakt voor mijn .Maar ook hier geld weer afwachten en kijken wat het gaat worden .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.