Dan kom je te kort

Ik moet dan zeker toe geven dat mijn jaarlingen die natuurlijk geen ervaring hebben op gedaan als jongenduiven nu wel te kort komen .Gisteren een algehele lossing van de afdeling op Pon Sint Max meer dan 13000 duiven en zoek het dan maar uit mijn  duiven die kwamen allemaal van achter het huis vandaan en dat betekent maar een ding dat is dan de verkeerde kant hetvwas dan ook de slechtste vlucht die ik ooit heb mee heb gemaakt ,en dan hebben de liefhebbers die zeggen de jongenduiven die moet je spelen en ik moet deze liefhebbers dan ook zeker gelijk geven .

Robin Richter heeft gisteren weer laten zien wie de kampioen is top gedaan man en ook natuurlijk de nummers twee en drie van hartelijk gefeliciteerd met de mooie uitslag .

Op dit moment moet ik nog twee duiven hebben een doffer en een duivin die zijn gisteren achter gebleven van de 28 duiven die ik mee had .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.