Dan toch maar even naar de dierenarts

Voor mijn jaren geleden dat ik bij een dierenarts ben geweest maar gezien mijn resultaten van de laatste weken heb ik besloten om toch maar even te gaan ,onderweg bedenk ik alles wat er mis zóu kunnen zijn maar daar heb ik niets aan gewoon even afwachten wat de dierenarts er van zegt ,de eerste vraag is wat kom ji hier doen ja even de duiven laten na kijken ,oké wat is er mis de duiven zien er top uit dus daar kan het niet aan liggen denk ik maar wie ben ik dan laten wij dan maar even een keeluitstrijkje maken en de mest bekijken even wachten en nog even wachten en ja hoor wat ik al verwachten helemaal niets en dat is mooi ,dan de vraag wat is er mis waarom de eerste weken wel en dan verderop niet . Dan komt de vraag van de dokter wat doe je aan het onderhoud van je duiven ,ik andtwoorden niets en waarom niet ik wil eens kijken of je echt zonder de bekende middelen kunt vliegen en dat is dus een dikke nee je kunt vandaan de dag niet meer zonder medicijnen of hoe je het ook wilt noemen je kunt echt niet meer zonder je zal of je het nu wel of niet wilt je duiven preventief moeten behandelen .

En daar staan ik dan met een mond gelukkig nog vol met mooie tanden mijn werd verteld dat alle top duivenmelker gewoon dat doen en daar is niets mis mee en als je het denkt op water en voer te kunnen doen dan kun je de eerste weken prima mee komen maar zodra je verder  weg komt kun je het gaan vergeten dat is mijn uitspraak en daar kunt u het mee doen Henk oké wat zijn de kosten voor jou niks .

De laatste vlucht laat ik aan mijn voorbij gaan en ik korf vanavond mijn jongenduiven in en ik hoor dat ook de oude duiven mee mogen dus geef ik mijn duivinnen ook mee .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.