Dan word ik terug gebeld

Gisteravond wordt ik terug gebeld met een onbekend nummer normaal neem ik dan mijn telefoon niet op heb een hekel aan mensen die bellen met onbekend maar voor deze keer pak ik mijn telefoon op en ik zeg goedenavond met Henk vd Linden ja met mevrouw………..ik bel u even terug van wegen de duif die wij hebben opgevangen van u ik begrijp dat u de duif wilt komen ophalen ,mijn andwoord was ja ,mevrouw zegt dat kan maar ik moet daar eerlijk bij zeggen dat de duif hier uit vliegt ,mijn andwoord ja dat dacht ik al ,mevrouw wij hebben geen erg daar in gehad dat deze jongenduif niet van ons was wij kwamen daar nu pas achter en het spijt ons .Wat moet je hier nu mee aan als ik hem op ga halen zal ik de duif moeten weg doen ik zelf heb daar niets meer aan en het beestje heeft hier niet om gevraagd wat moet je hier nu mee .De vrouw vroeg wat ik voor de duif wilden hebben ik zeg daar gaat het mijn niet om wat ik vervelend vind dat is dat er nog steedts duivenmelkers zijn die het normaal vinden om met de duiven van een ander te moeten gaan spelen daar gaat het mijn om niet om de duif dat kan gebeuren . En als ik dan gebeld wordt dan kan ik zelf beslissen wat ik met de duif wil doen op halen of vragen of de mensen de duif willen houden dat is volgens mijn de normale procedure en daar is waar alle duivenmelkers zich aan moeten houden .Ik heb afgesproken de mevrouw op de hoogte te houden wat ik wil .

En daar kan ik echt kwaad om worden niet om de duif maar wel om deze liefhebbers die het nodig achten om dat te moeten gaan doen , je moet is weten hoeveel duivenmelkers er zitten te wachten op hun duiven die zijn achter gebleven en hopen dat ze nog terug komen en daar gaat het mijn om wij hopen en denken jammer misschien is de duif wel gepakt of verongelukt maar niet te weten dat hij op een ander hok word vast gehouden om dat deze duivenmelker de duif wel mooie vind en denkt ………………….. even uit kweken of gewoon uit wennen en dan met een jaartje maar los laten deze duivenmelker denkt echt niet o wat erg wel nee man gewoon doen maarvwel eerst even gekeken van wie de duif is wand je weet natuurlijk nooit hij kan zomaar van de┬á kampioen afkomstig zijn .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.