Dan wordt ik uit genodigd

Dan word je uit genodigd om te komen kijken bij een van de beste Duivenmelkers uit Nederland ik stuurden de beste man gewoon een mailtje met een vraag en dan krijg je andwoord v.i.a de mail terug om gewoon eens lekker langs te komen samen met mijn vrouw enndannkan ik al uw vragen netjes beantwoordt nou dat laat ik mijn geen twee keer mailen natuurlijk .Ik heb de mail terug gestuurd dat ik van te voren netjes even contact zal op nemen .

Ik heb netjes de vrouw die mijn had opgebeld even laten weten dat ik het eigendomsbewijs zal op sturen en dat zei de duif mogen houden ik vertelden daarvwel bij dat ze in het vervolg wel beter moeten gaan op letten en de duiven wat eerder moeten opgeven dat werd afgesproken en ik wensten hun veel succes met de duif .

De vraag werd mijn gesteld met hoeveel duiven moet je eigelijk gaan vliegen ,dat bepaal je zelf ik kan liefhebbers die met weinig duiven elk jaar weer bij de kampioenen zitten en spelen met gemiddeld 12 doffer en 12 duivinnen .Wat je moet hebben dat zijn goede duiven die snel naar huis toe willen komen .Een liefhebber zei tegen mijn als je het met 20 duiven niet kunt dan red je het ook niet met honderd duiven en dat klopt als een bus volgens mijn zit het hem niet in de kwantiteit maar in de kwaliteit en dat vergeten de meeste duivenmelkers.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.