Dan wordt je gebeld

Maandag dinsdag en woensdag bellen mijn liefhebbers op met de vraag wat er aan de hand is en mijn vraag aan deze liefhebbers is dan ook waar gaat dit over en dan krijg je te horen dat mijn duiven andere duiven zo hebben verwond in de mand op de vlucht van uit Melun in de eerste instantie dacht ik nog oké  hoe komt het waarom deze duivenmelkers iets weten wat ik niet weet en waar komt dit verhaal dan vandaan .Zoals ik gisteren al in mijn colum het een en ander had vertelden en geschreven deed ik dit nog met een grapje af maar nu doen ik dat niet meer ik vind alles goed maar aan een ding heb ik een pesthekel , als mensen mijn naam gaan noemen en mijn proberen op deze manier in een kwaad dag licht willen gaan zetten dat moeten ze niet doen ben ik totaal niet van gediend . als je iets tevertellen hebt dan bel je mijn op of zeg je het in mijn gezicht maar geen lul verhalen de wereld in gaan helpen om dat je een keer laat zit op een vlucht .

Op deze bewuste vlucht gingen van liefhebber een 11 duiven in de mand van mijn zelf 12 en van nummer drie 1 dus totaal 25 in de mand en zoals ik het nu begrijp zouden mijn duiven de duiven van nummer een en 3 hebben aan gevallen en wel op zo een manier dat de duiven wel naar huis konden komen maar gezien hun verwondingen aan ogen en kop geen prijs meer konden behalen .Nu begrijp ik waarom duivenmelker nummer 3 mijn belden met de vraag hoe zien je duiven er uit ik antwoorden met prima goed verzorgd niets op aan te merken maar gezien de andere weken daar voor was het wel even een ander verhaal toen zaten en kwamen mijn duiven zie foto onder de strond en  ook met dicht gevochten ogen thuis . dus nee prima gegaan en de duiven waren prima verzorgt. En nu achter af begrijp ik waarom ik werd gebeld

Vanaf week een zitten mijn duiven 24 stuks met liefhebber twee in de mand en daar heb ik tot op de week voor Melun niks gehoord van dat zijn duiven die al deze weken bij mijn duiven in de mand zaten waren verwond dus nogmaals ik begrijp hier helemaal niets van .Maar wat mijn wel op valt is dat deze liefhebber elke week wel wat te klagen hebben maar om mijn naam nu te gaan gebruiken en te gaan zeggen dat mijn duiven de schuld er van zijn dat hun duiven gewond thuis zijn gekomen dat gaat mijn iets te vér en nog maals klote voor de duiven dat meen ik echt maar ik kan daar niets aan doen dus liefhebbers stop met dít soort verhalen niet meer doen is niet netjes .

En zo kreeg ik de eerste weken mijn duiven thuis heb ik niemand de schuld van gegeven is heel vervelend maar dat kan gebeuren in de manden waar 28 duiven of 25 duiven in zitten

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.