Dank baar werk

Ik doe buiten mijn drukke bezig heden ook nog vrijwilligers werk in het bejaardentehuis bij mijn vrouw ik doe dit nu al bijna twintig jaar en ik geniet daar elke keer weer van .

Ik kom dan binnen op de afdelingen en de mensen weten gewoon dat je er dan bent is bij mijn niet zo moeilijk ik kom altijd luid zingende de afdelingen op en geloof mijn zowel de mensen die op de gewone afdelingen zitten en op de gesloten die kennen mijn allemaal en ik ken hun ook allemaal bij hun naam en als ik die gezichten dan weer zie met die lach dan kan mijn dag niet meer stuk en kan de rest mijn gestolen worden. Elke keer geeft mijn dat een gevoel dat is gewoon weg niet te beschrijven en uit te leggen dat moet je voelen en anders kan ik het echt niet zeggen .

En als ik dan de hele dag daar ben geweest en met alles heb geholpen dan gaan ik met een glimlach op mijn gezicht weer naar huis terug en onderweg in de auto denk ik dan ik hoop als ik volgende week weer kom dat ze er allemaal nog zijn wand voor hun is het de laatste rit en dat realiseer ik mij heel goed en dat vond ik in het begin wel erg moeilijk nu weet ik niet beter en weet gewoon dat als ik dan weer daar ben en een van de bewoners is dan overleden kan ik met een glimlach zeggen ik ben blij dat ik toch wat voor hun heb kunnen doen .

En geloof mijn als ik moest kiezen tussen mijn duiven en het vrijwilligerswerk dan koos ik voor het laatste en laat ik daar zeker geen twijfel over bestaan .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.