Dat is een echte vriend

Ik heb het hier over Sander De Ruiter uit Bussum deze man belt mij echt elke week even op met de vraag hoe het met mijn gaat en vraagt dan gelijk hoe het met Loes en mijn zoon Jerry gaat en dat doet hij echt bijna elke week en dat is wat ik noem een echte duiven vriend en dat is niet alleen bij mijn dit doet hij eigelijk bij iedereen waar hij kan helpen Sander doet het en ondanks dat hij het heel druk heeft met zijn bouwbedrijf hij neemt gewoon even de tijd om te bellen of te helpen.En ook vandaag even lekker bij gepraat over alles wat er al niet speelt in de duivensport Sander weet eigelijk overal wel wat van dat is best prettig eigelijk houd hij mijn op de hoogte van wat er in duivensport om gaat en speelt ik vroeg hem even of hij weer gaat mee spelen met de duiven in het nieuwe seizoen hij geeft er niet direct antwoord op maar ik zelf heb de stille hoop dat hij het gaat doen wandt Sander is in mijn ogen een echte man die het iedereen zoveel mogelijk naar de zin wil maken hij vroeg mijn wel of ik wel lid wilden blijven ik vertelden hem dat als hij dat wilden ik dat zou doen en gisteren schreef ik nog dat je hier wat laat en daar wat vind maar wat ik wel weet is dat De zwaluw al jaren mijn club is en ik heb het altijd naar mijn zin gehad maar dit jaar werkte het niet echt alles werd overhoop gehaald door het Coronavirus en alle regels die daar bij kwamen het was eigelijk niet meer leuk alles moest gehaast gaan en dat ging soms gepaard met een woordenwisseling over en weer en ook ik zag het op een gegeven moment even niet meer zitten. Ook ik heb een paar keer een foutje gemaakt en dat neem ik mijn zelf dan ook erg kwalijk dat kan maar mag niet gebeuren elke week moet je scherp zijn en blijven als inkorver je kunt je eigen geen fouten permitteren wand jij bent verantwoordelijk op het moment dat de duiven de mand in gaan en  de liefhebbers moeten daar zeker niet de dupe van worden en dat is wat ik mijn zelf wel  kwalijk heb genomen ik wil dan ook mijn verontschuldigingen aanbieden.En nu terug kijkende en alles rustig te hebben overdacht weet ik zeker dat ik lid zal blijven in mijn vereniging en mijn zeker weer voor het nieuwe duivenseizoen volledig zal gaan in zetten om alles goed te laten verlopen.Sander ik dank je voor je goede gesprekken en je steun .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.