Dat is lang geleden

Jaren niet naar de dierenarts geweest met mijn duiven behalve voor de jaarlijkse entingen van paramixso en daar komt de dierenarts bij mijn thuis voor langs maar nu de laatste twee weken ben ik twee keer bij de dierenarts geweest eerst met een duivin die haar vleugel uit de kom te hebben en daar was het antwoord heel duidelijk over heb je niks meer aan kun je alleen nog maar mee kweken en nu met een jaarling doffer kwam zaterdag nog goed van de vlucht naar huis toe en daar was toen niks aan te zien .Maar op zondag is het rust dag voor de duiven en komen deze niet los en ook toen zag ik niets vreemd .Maandag liet ik de doffers los en zag dat een doffer bleef zitten en ik dacht toen wat is dat kom op vliegen en dat deed hij ook en nadat de doffers waren uit getraind en terug kwamen zag ik nog niets maar toen ik ging voeren zag ik dat de doffer niet wilden eten ik pakte deze even de duif en kon daar niets gek zien even in de gaten houden.De volgende dag was het echt beter en ik ging zonder afspraak even langs bij de dokter daar aan gekomen nam de arts de duif  even mee na achteren ik had wat mest mee genomen en dat werd gelijk bekeken de arts kwam terug met de duif en ik vroeg hem naar het resultaat en hij antwoorde niets aan te zien alles is prima ik kan niets zien aan de duif deze is goed in orden oke dacht prima maar ik heb hem wel even een prikje gegeven en hier zijn wat pillen waarop mijn vraag meteen was de duif is toch prima inorde het was even stil ik begreep het even niet is de duif nu goed of is deze ziek hoe zo verwarring en dat is dus de reden dat ik zo weinig bij een dokter kom, hier begreep ik niets van .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.