Dat is lang geleden

Dat is voor mijn lang geleden dat meneer de sperwer bij mijn hokken is langs geweest gisteren een duikvlucht en ja drie jongen duiven weg de dag daarvoor ook een en een paar dagen daarvoor ook en in het begin dacht ik dat het de kat van de buren was geweest wand die zag ik in mijn thuin lopen dus niet het was meneer de sperwer dat is zeker een paar jaar geleden voor mijn en mijn duiven jammer maar het is de natuur zeggen de mensen en ik zal het daar mee moeten doen vijf jongen weg jammer maar het is helaas niet anders bij vrienden van mijn is het al jaren elke dag feest dus dan mag ik nog niet mopperen maar vijf in drie dagen dat is mijn even te veel heb ze daarom vandaag niet los gelaten even rust wand de stress zit er goed in de duifjes zijn behoorlijk van slag af en dat is goed te merken ze zijn bang en zitten wat in mekaar gedoken het ziet er niet uit gelukkig is het nog net geen Colie maar dat kan nog komen ik hoop het natuurlijk niet ik heb daarom wat voor zorg maatregelen genomen om te proberen dat tegen te kunnen gaan houden we gaan het afwachten .Ik ben nu volop met mijn duivinnen aan de gang best leuk ik heb ze uit gewend op hun nieuwe ren en de duiven hebben het goed naar hun zin elke dag laat ik ze los en dan vliegen ze dik een uur en mak dat ze worden dat is gewoon leuk om te zien hoe goed de dames het doen ik weet alleen niet of ik met de duivinnen ga vliegen ik heb dat nog nooit gedaan ik hou het maar bij de doffers maar zeg nooit nooit .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.