Dat kan gebeuren …………….. maar

Gisterenavond netjes mijn duiven aan het pakken voor de vlucht Pont st Max voor de duiven een 385 km alles verloopt prima de doffers en duivinnen zitten netjes in de manden en ik ga de duiven naar de auto brengen en terwijl ik dat doe zien ik opeens duiven vliegen ik denk wie laat zijn duiven nu los ,ik zet de mand in de auto en loop terug om de volgende op te halen en  Loes loopt mijn kant op en ik zie gelijk wat er is gebeurd de mand van mijn duivinnen is open gevallen, en opdat moment gaan bij mijn de stoppen op rood wat een ………….. denk ik blijf met je handen van de manden af ,ik moet even tot 10 tellen maar bij mijn is dat eerder duizend en dat is op dat moment nog niet genoeg maar het is gebeurd en ik zie mijn duivinnen hoog weg trekken . Ik pak mijn anderen manden en zet deze in de auto de doffers en het mandje met 6 duivinnen ook jammer denk ik bij mijn zelf maar kan gebeuren.

Even de Combinatie Slotter van Wettum uit Hilversum feliciteren met hun mooie uitslag top mannen .En natuurlijk ook Robbin Richter twee top melkers die een en twee zijn in de beste hok prestaties in het spoor de kampioenen.

Ik ben benieuwd wat het gaat worden vandaag mijn duiven waren goed inorden en hebben  de afgelopen week goed getraind ik benieuwd wat het zaterdag zal gaan worden ik heb 28 duiven mee en de wind die komt als het goed is uit het zuidwesten en dat betekent een snelle vlucht windje mee is voor de duiven ook wel eens lekker ik zelf heb daar niks mee maar je hebt het gelukkig niet zelf voor het zeggen ,ik wacht netjes af  hoe het gaat verlopen , in ieder geval heb ik al 11 duiven thuis zitten , want toen ik thuis kwam zaten mijn ontsnapte  duiven lekker in het hok en waren deze blij om mijn te zien .Ik denk dat ik maar even de duiven zelf zal weg brengen .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.