Dat was een mooie en warme dag

Gisterochtend vroeg op de fiets gestapt en lekker even naar Nijkerk geweest samen met Loes wij gingen even bij Constanste en Frank Dietvorst die staan daar op de camping even lekker een bakkie doen en uiteraard even lekker over de duivensport gesproken met Frank voor mijn is dat lang geleden dat ik met een duivenmelker een op een heb gezeten en ik moet je zeggen ik vond het echt gezellig Frank en mijn vriendin Constanste dan jullie voor de gastvrijheid .

Ik moet zeggen het was echt de juiste beslissing om de duiven niet te laten concoursen zelf op de fiets was de wind gewoon heet was ook eigenlijk iets te warm om te fietsen .

Ik hoorden dat de ingelaste africhting van afdeling 6 van afgelopen dinsdag heel slecht was gegaan en dat veel van de duiven weer zijn achter gebleven .En dan vraag ik mijn af waarom je weet dat het niet het best weer voor de duiven is en toch dan een africhting gaan doen ????? Ik zelf ben woensdag geweest of liever gezegd een vriend van mijn en het weer was in mijn ogen goed en dat bleek ook wel hoe de duiven thuis kwamen ,was het verandwoord ik vond op dat moment dat het goed was of heb ik geluk gehad ik weet het niet alles was weer thuis .

Maar gisteren fietsten ik dus naar Nijkerk en vlak voor de brug afslag Huizen en omstreken kwam een koppeltje van een duifje of 10 zo laag over het water heen vliegen dat ik dacht die hebben de duifjes even weg gebracht  en ook dan denk ik was het gewoon de training of toch een africhting voor de liefhebber zelf opdat moment dacht ik die duifjes zijn best inorden .

En daar vallen volgens mijn de meeste slachtoffers op de jongenduiven vluchten de duifjes die moeten honderd procent inorden zijn wand is dat niet het geval dan kun je het wel vergeten dan raak je echt de jongenduiven kwijt en natuurlijk raak je ook de jongenduiven kwijt door dat er iets goed is mis gegaan tijdens het lossen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.