De Andere Kant

En daar bedoel ik mee alles gaat goed in je leven en dan op eens is daar een bericht van mijn zoon pap ik heb kanker en dan staat de wereld stil mijn kind mijn zoon mijn grootste vriend dit kan niet waar zijn .Maar helaas het is waar en dat is wat ik bedoel te zeggen met de Andere kant van het leven en ik weet het hoort allemaal bij het leven maar nu even niet . nee niet bij mijn kind dit heeft hij echt niet verdiend .Maar helaas het leven gaat gewoon door en we zullen nu alles moeten doen om hem te helpen en met alles wat er nu op ons pand gaat komen het is helaas niet anders het is gewoon vandaag de werkelijkheid .En dan de andere kant we maken ons druk om wat er allemaal mis kan gaan in de duivensport en we hebben allemaal een hele grote mond van hoe het allemaal beter moet en kan maar er is niemand die echt de moet heeft om nu te zeggen we stoppen nu met de duiven mee te geven op de vluchten het is genoeg geweest hoe veel duiven moeten er nog sneuvelen of achter blijven en dat alleen maar door de verkeerde beslissingen wanneer is het genoeg en zeggen we met ze allen stop dit kan niet zo langer door gaan .Niemand maar ook niemand die de moet heeft om dat te doen nee we blijven gewoon met zijn allen de duiven in korven wand het kost ons anders wel het kampioenschap en dat vinden we veel belangrijker dan de duiven die verloren gaan wand zo is het en niet anders dat is de duivensport van 2019 en niet anders .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.