De avond klok

Het is gewoon onvermijdelijk om de avond klok niet in te stellen gewoon doen niet langer mee wachten.Een ding moeten wij goed begrijpen je moet het met ze allen doen wil je het virus er onder gaan krijgen en niet denken bekijk het maar die gedachten moet je maar uit het hoofd zetten .

Voor het nieuwe duivenseizoen zien ik het echt heel somber in ik wil niet al te pessimistisch zijn maar we hebben het over strenger regels tot zeker in maart en misschien wel langer ik hoop van niet maar mijn gevoel zegt van wel maar ik hoop dat ik het mis heb.

Duivenmelkers die ik nu spreek wachten met het koppelen van hun duiven ze willen wachten en kijken wat het allemaal gaat worden dat is een keuze die je zelf moet maken zelf denk ik dat je gewoon alles moet laten doorgaan maar je weet het natuurlijk niet maar wat je wel kan is je duiven tot die tijd zelf je duiven gaan weg brengen en gaan voor bereiden voor de vluchten en dat zelfde geld ook voor de jongenduiven veel kun je zelf doen tot die tijd .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.