De balans op zondag

Ik heb nu 32 jongenduiven thuis en een heb ik opgegeven gekregen in Belgi├ź bij Gent de beste man heb ik gevraagd om deze een paar dagen te verzorgen en hem als het weer het toe laat los te laten ,dat was geen probleem ik bedankte de man voor het op geven van de jongenduif .

Ik kwam vanochtend in de hokken en ik zag overal voer liggen en de mest was niet om aan te zien ,ik dacht ………… ook dat nog ,bij mijn club genoten is het net zo erg en misschien nog wel erger heb ik gehoord ik noem geen namen vind ik ook niet gepast maar waar je zo hard mee bezig was aan voorbereiding wordt op een dag helemaal teniet gedaan .

En dan de ham vraag waar is het mis gegaan wat ik heb vernomen dat is dat afdeling 5 hun duiven in drie ploegen heeft gelost en daarna is de afdeling 7 gaan lossen is dat goed of niet ik weet het niet en ik ga niemand de schuld geven heeft totaal geen zin en moeten wij niet gaan doen ,waar ik het meeste aan denk dat zijn de jongenduiven die zijn de klos en zeker nu met de hoge temperaturen die er de komende drie dagen gaat aankomen ziet het er niet best voor de jongenduiven uit .

Ik kreeg ee mail van een bevriende duivenmelker met de woorden je hebt gelijk Henk het jongenduiven spel wordt steedts moeilijker , en daar is maar een oorzaak voor te bedenken het weer is de grootste boosdoener en dan natuurlijk de verkeerden beslissing op de los plaats dat zijn de twee belangrijkste elementen en niet anders .Jullie duiven zijn gewoon gekruist met de jongenduiven van de andere afdelingen dat kan niet anders .Ik heb hem terug gemaild met de woorden ja dat zal wel maar gedane zaken nemen geen keer en natuurlijk ben ik teleurgesteld maar in dit geval kun je boos worden dat heeft nu geen zin en hebben wij onze jongenduiven niet mee terug .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.