De berichten blijven komen

Het lijkt wel of ik een gouden medaille op de olympische spelen heb gehaald wat een mail verkeer van duivenmelkers die zich al jaren in zetten voor een beter en verantwoordelijk spel  voor onze jongenduiven geweldig om te lezen en om zeker even een naam te noemen en dat is Dick vink ik weet dat hij al jaren bezich is om het voor elkaar te krijgen dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor onze duiven ook de juiste beslissingen nemen en zich ook moeten houden aan de punten die zijn aan genomen zijn op de vergaderingen en je kunt en moet daar ook niet van af willen wijken hoe moeilijk het soms ook is .Dick dank dat je mijn even je mail verkeer even naar mijn door heb gemaild altijd handig en als ik het zo lees dan heb ik hier met iemand te maken die graag zijn gelijk wil halen en zeker niet gediend is van tegen gas . Nu dan heb ik een verassing voor deze mensen wand hoe meer gas je bij mijn ook  geeft hoe volharder ik dan wordt .Dick dank je wel man naar mijn hart en dat zelfde geld natuurlijk ook voor al die andere duivenmelkers die de duivensport een warm hart toe dragen .

Gisteravond werd ik ook nog gebeld ik zal de naam niet noemen met de mededeling dat ik niet alleen moet gaan zitten met de voorzitter van de Afdeling 7 en zorg dat er een derde persoon bij aanwezig is ,dit om misverstanden te gaan voorkomen .Ik bedankte de beste man en vertelde hem dat de voorzitter van het n.p.o daar bij aanwezig zal zijn en ik hem op de hoogte zal houden .

Ik wacht nu rustig even af tot dat ik wordt gebeld waneer ik dat gesprek zal gaan krijgen en tot die tijd zal ik gewoon mijn verhaal blijven doen en natuurlijk ook daarna want een ding weet ik heel zeker juridische gezien en deze informatie heb ik natuurlijk allang mee gekregen ik doe totaal niets in strijd met de privacywetgeving en de mensen waar contact mee heb gehad deze hebben alles even door gelezen van wat ik heb geschreven en hebben daar niets in gevonden wat niet volgens de wetgeving mag ,ik mag gewoon mijn verhaal en mijn mening geven over hoe het er in de duivensport aan toe gaat en daar is niets mis mee .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.