De beurs

Vandaag hoorden ik dat de beurs door gaat dat is goed om te horen de liefhebbers kunnen dan weer volop jongenduiven gaan aanschaffen en wie weet zit daar wel een kampioentje tussen je weet maar nooit waar je geluk licht zelf heb ik niet heel veel met de beurs het is mijn altijd veels te druk en als ik heel eerlijk moet zijn is het bijna altijd het zelfde .Voor de liefhebbers is het top die kunnen gelukkig weer hun jongenduiven aan de man gaan brengen en kunnen op die manier hopelijk daar wat centen mee te verdienen .

En als ik het goed heb gelezen gaan wij in week 15 weer beginnen met de eerste dracht en daarna weer de eerste oficele vlucht dus voor je het weet kunnen de duiven weer aan de bak nog een goede acht weken te gaan .ik vroeg aan een vriend beginnen wij nu wat later met de vluchten en deze andtwoorden mijn ja en de reden was volgens hem om dat het dan nog te koud is en de duiven hebben daar  scheidbaar veel last van gehad het afgelopen seizoen oke laten wij hopen dat het weer zo zacht blijft en dat de maanden maart wand volgens de gezegde roet deze zijn staart en april doet wat hij wil .

Maar laten we niet op de tijd vooruit gaan lopen en netjes afwachten wat het weer gaat worden ik zal eerst nog even mijn jongenduiven moeten kweken en dan ben ik denk ik eind maart mee klaar als alles goed verloopt en tot die tijd lekker rustig aan doen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.